ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΕΥΡΩΤΑ

   

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΕΥΡΩΤΑ

  Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ευρώτα ενημερώνει τους κατοίκους της διοικητικής περιφέρειάς του, σχετικά με τα κάτωθι:

  Εφεξής, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα εξυπηρετεί, κατόπιν ραντεβού, πολίτες (ενηλίκους) από όλο τον Δήμο Ευρώτα στο αγροτικό ιατρείο Σκάλας κάθε 2η Τρίτη, αρχής γινομένης από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

    Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας που παρέχει υπηρεσίες σε ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί χώρο συνεύρεσης, δημιουργίας και επικοινωνίας για όλους όσοι χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη κι ενίσχυση. Επιπλέον, οι ωφελούμενοι κι οι οικογένειές τους έχουν τη δυνατότητα -σε συνεργασία με την θεραπευτική ομάδα- να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να αντιμετωπίσουν έτσι, τις δυσκολίες που συναντούν στην καθημερινότητά τους. Τέλος, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Σπάρτης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά ή προσωπικά προβλήματα, καθώς επίσης σε παιδιά, γονείς κι εφήβους.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΚΜΨΥ Λακωνίας ( Τμήμα ενηλίκων)

Τηλέφωνο 2731025480 γραμμή (1)

EMAIL: Sparti@mkoapostoli.gr