Εγκαίνια αίθουσας 1ου νηπιαγωγείου Σκάλας

   

Εγκαίνια αίθουσας 1ου νηπιαγωγείου Σκάλας

Εγκαίνια αίθουσας 1ου νηπιαγωγείου Σκάλας

Μία νέα πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εγκαινιάστηκε σήμερα, ημέρα Τρίτη 19-02-2019, στο Α΄ Νηπιαγωγείο Σκάλας παρουσία του Δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κας Αργυρώς Κρητικάκου.

Ο νέος χώρος, που στεγάζει πλέον παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα της υπάρχουσας αίθουσας του Α΄ Νηπιαγωγείου Σκάλας, κατασκευάστηκε με δαπάνη του Δήμου Ευρώτα. Η αίθουσα αυτή αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη, κατόπιν της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου περί υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η αίθουσα ύστερα από εντατικές προσπάθειες, τόσο του Δήμου Ευρώτα όσο και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για να επιτελούνται επιτυχώς οι εκπαιδευτικοί σκοποί, εκτός από τους κατάλληλους παιδαγωγούς, απαιτούνται και οι κατάλληλες υποδομές» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος και κατέληξε «θα είμαστε πάντα αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών»