Συγχαρητήριο μήνυμα στο ΓΕΛ Γερακίου

   

Συγχαρητήριο μήνυμα στο ΓΕΛ Γερακίου

Συγχαρητήριο μήνυμα στο ΓΕΛ Γερακίου

Ο Δήμος Ευρώτα συγχαίρει τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση του ΓΕΛ Γερακίου για τη σπουδαία διάκριση που κατέκτησαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, που διεξήχθη στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Συγκεκριμένα η μαθητική ομάδα του ΓΕΛ Γερακίου προκρίθηκε στις πέντε (5) καλύτερες ομάδες ανάμεσα σε οχτακόσια πενήντα (850) σχολεία από όλη την χώρα.

Η μαθητική ομάδα που διέπρεψε στον διαγωνισμό αποτελείτο από μαθητές της Α’ και Β’ Τάξης και τελούσε υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής κ. Άννας Σαράντη.

Για τις ανάγκες του διαγωνισμού οι μαθητές κλήθηκαν να σχεδιάσουν μία έξυπνη και βιώσιμη πόλη (Smart City), της οποίας η λειτουργία στηρίζεται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αυτοματισμούς που λύνουν προβλήματα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, σύμφωνα με το θέμα του project «Αειφόρος ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα».

Ευχόμαστε ολόψυχα στους βραβευθέντες μαθητές και εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν να υλοποιούν δημιουργικές και καινοτόμες δράσεις.