ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες την προηγούμενη εβδομάδα για την Λακωνία αλλά και για τον Δήμο Ευρώτα ειδικότερα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Μαρία Σάκκαρη για τις προσπάθειες της και την πορεία της στα γαλλικά γήπεδα. Να τονίσουμε ότι έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που καταφέρνει να φτάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού και νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για αυτή την επίδοση από μία αθλήτρια με καταγωγή από τον Δήμο μας.

Στην συνέχεια θερμά συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στον αθλητή του ΓΑΣ Σκάλας, Γιάννη Καριοφύλλη, ο οποίος την Τρίτη 6 Ιουνίου, έκανε την πρώτη του νίκη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην Πάτρα τερματίζοντας πρώτος με χρόνο 21,23 στα 200 μέτρα. Η επίδοση αυτή αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον ταλαντούχο 19χρονο αθλητή και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Τέλος, σε ομαδικό επίπεδο, ο Άρης Σκάλας ολοκλήρωσε μία πολύ δύσκολη χρονιά, λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών από την πανδημία του covid-19, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και σε όλο το ΔΣ της ομάδας και φυσικά σε όσους στήριξαν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Δήμος Ευρώτα δεσμεύεται να συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των Αθλητικών Συλλόγων και ευελπιστούμε να έχουμε και άλλες επιτυχίες.