Δεύτερη Πανελλαδική Πολιτιστική Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

Δεύτερη Πανελλαδική Πολιτιστική Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη Δεύτερη Πανελλαδική Πολιτιστική Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου, που θα πραγματοποιηθεί στον Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα!

Αυτή η γιορτή είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της γης μας, στους γεωργούς και κτηνοτρόφους που με την αφοσίωση και την αγάπη τους κρατούν ζωντανή την παράδοση και την ελληνική ύπαιθρο. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη μοναδική αυτή εκδήλωση, όπου θα απολαύσουμε παραδοσιακές μουσικές και χορούς, θα δοκιμάσουμε τοπικά προϊόντα και θα αναδείξουμε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας.

Ημερομηνία: 10-11 Αυγούστου 2024
Τοποθεσία: Λεήμονας, Δήμος Ευρώτα

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να τιμήσουμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την τοπική μας οικονομία και την παράδοσή μας. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί όμορφες στιγμές και να περάσουμε μια αξέχαστη μέρα!

Σας περιμένουμε!

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ.  στο συνεδριακό κέντρο Λεήμονα θα διεξαχθεί πανελλαδικό συνέδριο με τίτλο "Το αύριο της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας στην Ελλάδα".

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ. στην πλατεία του Λεήμονα θα λάβει χώρα έκθεση προϊόντων που παράγει ο πρωτογενής τομέας.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία του Λεήμονα θα παρουσιαστούν παραδοσιακά χορευτικά σχήματα.