ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΕΥΡΩΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΕΥΡΩΤΑ

 Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ευρώτα ενημερώνει τους κατοίκους της διοικητικής περιφέρειάς του, σχετικά με τα κάτωθι:

  Εφεξής, η Κινητή Μονάδα του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα εξυπηρετεί, κατόπιν ραντεβού, παιδιά, εφήβους και γονείς από όλο τον Δήμο Ευρώτα στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Γλυκόβρυσης, κάθε Δευτέρα κατά τις απογευματινές ώρες.

  Διευκρινίζεται ότι η ως άνω Κινητή Μονάδα θ’ αποτελείται από Παιδοψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό και Ειδικό Παιδαγωγό, ενώ οι υπηρεσίες του Παιδοψυχιάτρου θα συνεχίσουν να παρέχονται στην έδρα της, τη Σπάρτη.

  Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας που παρέχει υπηρεσίες σε ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί χώρο συνεύρεσης, δημιουργίας και επικοινωνίας για όλους όσοι χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη κι ενίσχυση. Επιπλέον, οι ωφελούμενοι κι οι οικογένειές τους έχουν τη δυνατότητα -σε συνεργασία με την θεραπευτική ομάδα- να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να αντιμετωπίσουν έτσι, τις δυσκολίες που συναντούν στην καθημερινότητά τους. Τέλος, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Σπάρτης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά ή προσωπικά προβλήματα, καθώς επίσης σε παιδιά, γονείς κι εφήβους.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Παιδοψυχιατρικό τμήμα Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λακωνίας

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 13:00 – 21:00

Τηλ επικοινωνίας: 2731025480 (γραμμή 2)

e-mail: sparti.paidon@mkoapostoli.gr