ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ΟΥ" ΣΤΟ ΕΠΙΔΑΥΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ΟΥ" ΣΤΟ ΕΠΙΔΑΥΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Επιδαύριο θέατρο Βλαχιώτη, η θεατρική ομάδα Νιάτων θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση "Ο Ηλίας του 16ου".

Ο Ηλίας του 16ου είναι μια θεατρική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου. Το 1959 μεταφέρθηκε από τη Φίνος Φιλμ στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο.

O Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης, τρείς φίλοι που οι υποχρεώσεις από δάνεια, κάρτες, ασφάλειες κλπ τους κυνηγούν καθημερινά, αποφασίζουν να κλέψουν τον Λάμπρο, το αφεντικό του Βαγγέλη, ιδιοκτήτη καφετέριας, ενεχυροδανειστή και κλεπταποδόχο. Τη διάρρηξη θα την κάνει ο Θωμάς, ενώ ο Ηλίας ντύνεται αστυφύλακας για περισσότερη ...ασφάλεια.

Η τύχη όμως τους παίζει ένα παράξενο παιχνίδι, όταν ο δήθεν αστυφύλακας καλείται να διαλευκάνει μία κλοπή κοσμημάτων σε γειτονικό σπίτι.

Ας βρεθούμε όλοι στο Επιδαύριο θέατρο Βλαχιώτη την Παρασκευή, να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα, να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ανταμείψουμε με το χειροκρότημα μας τους συντελεστές της παράστασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!