ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2022»

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2022»

Με αφορμή τη συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Γερακίου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022», που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμμετοχή της Α΄ Τάξης του Λυκείου Γερακίου στον τελικό του διαγωνισμού ‘Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022’ μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια. Καταρχάς, επιβεβαιώνει πως όταν θέτουμε στόχους, έχουμε τη βούληση και τη διάθεση συνεργασίας, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ταυτόχρονα, όμως, μας γεμίζει και ελπίδα, καθώς αναδεικνύει  τη νέα γενιά σε πρωταγωνιστή, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως κοινωνία. Νέοι άνθρωποι βγαίνουν μπροστά, ιδρύουν μια start-up επιχείρηση, δημιουργούν προϊόντα από ντόπια υλικά και διαπρέπουν όχι μόνο για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, αλλά για το γεγονός ότι θέτουν έναν στόχο και με πνεύμα συνεργασίας και πειθαρχίας, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και πιάνουν τον στόχο αυτόν.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους μαθητές-ιδρυτές της εικονικής επιχείρησης ‘’Δωρικός Σάπων’’ του Λυκείου Γερακίου- στον επικείμενο τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχουν και να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου προς τους γονείς και τους καθηγητές τους για τη στήριξη και την καθοδήγησή τους».