ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Ο πρόωρος και άδικος θάνατος του παγκόσμιου πρωταθλητή του Παγκρατίου Αθλήματος Φίλιππα Παναγάκου σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία και πολύ περισσότερο στην «οικογένεια» του αθλητικού συλλόγου του Δήμου Ευρώτα «Νικοκλή», του οποίου ήταν μέλος και εκπρόσωπος σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

          Ο Φίλιππας Παναγάκος από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τις μαχητικές τέχνες και γρήγορα πέτυχε σημαντικές διακρίσεις, που τον έκαναν γνωστό στο Πανελλήνιο. Για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδας, ανέβηκε πολλές φορές το πρώτο σκαλί του βάθρου σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις πάντα υπό την στενή καθοδήγηση του προπονητή του και «πνευματικού» του πατέρα Γιάννη Φελούρη. Πέρα από τις επιτυχίες του, ο Φίλιππας ήταν ένα ξεχωριστό παιδί που κέρδιζε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναθλητών του και των δακάλων του από την πρώτη στιγμή. Ο ακέραιος χαρακτήρας του, το πείσμα του και η μαχητικότητα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνική και προσωπική του πορεία αποτελούν κοινή διαπίστωση για όσους τον γνώρισαν.

Εκπροσωπώντας το σύνολο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ευρώτα εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους, στους συναθλητές, στους δασκάλους του. Η μνήμη του να σας συντροφεύει πάντοτε. Καλό Ταξίδι Φίλιππα».

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

 

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ