ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» και «Ο Καρκίνος Ναι μπορεί να νικηθεί» ο  Δήμος Ευρώτα και η Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. «Ευρώτειος Πολιτεία» σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής συμμετείχαν την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών.

 

                   Η  6η  Ιουνίου -  Παγκόσμια Ημέρα Επιβιωσάντων Καρκίνου θα πρέπει να γίνει μια ακόμη ευκαιρία τιμής και θύμησης για όλους τους συμπολίτες μας που πάλεψαν ή συνεχίζουν να παλεύουν με τον καρκίνο, όπως και μια ευκαιρία αφύπνισης και ευαισθητοποίησης για όλο τον κόσμο.

 

                   Όλοι μαζί δώσαμε ένα μήνυμα δύναμης σε κάθε άτομο με καρκίνο αλλά και σε όλους μας ότι πρέπει να συνεχίζουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια σε αυτόν τον δύσκολο αλλά όχι ανίκητο αντίπαλο. Φροντίστε την υγεία σας, μην αμελείτε τον προληπτικό σας έλεγχο.

 

                   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σε αυτή δράση το Βουλευτή του Νομού μας κ. Κρητικό Νεοκλή, το Α.Τ. Ευρώτα, την κ. Σπυριδάκου Μαργαρίτα – Περιφερειακή Σύμβουλο, τον κ. Σταματάκο Μιχαήλ – Περιφερειακό Σύμβουλο, τους Προέδρους των Τ.Κ. του Δήμου Ευρώτα, τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Δήμου Ευρώτα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες», το Σύλλογο Κυριών Βλαχιώτη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έλους, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απιδέας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυριών Σκάλας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυριών Γλυκόβρυσης, τον σύλλογο Γερακίου, τον σύλλογο Βρονταμά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυριών Λεήμονα, καθώς επίσης και όλους τους δημότες μας.