Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή Νέου Παιδικού Σταθμού Κροκεών

Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή Νέου Παιδικού Σταθμού Κροκεών

Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού στις Κροκεές, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία και τις νέες οικογένειες της περιοχής μας.

Η σύμβαση υπογράφηκε στις 03 / 09 / 2024 μεταξύ του Δημάρχου Ευρώτα, κ. Δήμου Βέρδου, και της αναδόχου εταιρείας «MA CON STRUCTION ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία αναδείχθηκε μέσα από μια διαφανή και ανταγωνιστική διαδικασία. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με το ποσό των 646.616,23 €.

Ο νέος παιδικός σταθμός Κροκεών θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και άνεσης, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών μας. Θα περιλαμβάνει άνετες αίθουσες διδασκαλίας, χώρους παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, καθώς και χώρους σίτισης και ανάπαυσης, ενώ θα είναι πλήρως προσβάσιμος για άτομα με αναπηρίες.

Η κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού αποτελεί μια επένδυση στο μέλλον της τοπικής κοινωνίας μας. Με την υλοποίηση αυτού του έργου, παρέχουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκπαίδευση και την κοινωνικοποίησή τους, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τις οικογένειες του δήμου μας

Το έργο αυτό είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του Δήμου Ευρώτα για τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Με την ολοκλήρωση του παιδικού σταθμού, οι δημότες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των νέων οικογενειών και θα συμβάλλει στην ποιοτική ανάπτυξη της περιοχής μας.